Ενημερώνουμε τους πελάτες μας ότι το eshop είναι πλέον μόνο για πελάτες χονδρικής και δεν μπορούμε να εκδώσουμε αποδείξεις λιανικής πώλησης

Η εταιρεία

Το Syskeyasies.gr δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τους ενθουσιώδεις δημιουργούς καλλυντικών, φαρμακευτικών και βοτανικών σκευασμάτων  δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους μελλοντικούς παραγωγούς να έχουν πρόσβαση σε κατάλληλα υλικά από γυαλί και πλαστικό σε τιμές χονδρικής.


Στόχος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση της λιανικής αλλά και χονδρικής μέσα από μία μοντέρνα, εύχρηστη και δυναμική ιστοσελίδα, χρησιμοποιώντας τεχνικές και τεχνολογίες εφάμιλλες των πιο αναπτυγμένων ηλεκτρονικών καταστημάτων  της εποχής,  για την κατάλληλη απεικόνιση και διεκπεραίωση ηλεκτρονικών παραγγελιών.


Το Syskeuasies.gr ανήκει στην Eurocosmetica ΕΠΕ εταιρεία Ελληνικών συμφερόντων η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των υλικών συσκευασίας από το 1979 με αντιπροσωπίες των μεγαλύτερων οίκων  πανευρωπαϊκά. Με μία διαδρομή 35 ετών και μετά από αμέτρητες προκλήσεις και επιτυχίες η εταιρεία είναι έτοιμη να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο δημιουργίας και ανάπτυξης διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων της μέσα από την ζήτηση της πελατείας διατηρώντας έτσι την δυναμική της.