Τρόποι αποστολής

Με Ελτά:

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.  Οι χρεώσεις είναι σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ και των εξόδων τους οι οποίες είναι σύμφωνα με το βάρος και ΜΟΝΟ χωρίς ογκοχρέωση.

Πάνω από 20 κιλά δέμα δεν θα βλέπετε την επιλογή ΕΛΤΑ για να την επιλέξετε.

Απαιτούμενος χρόνος προετοιμασίας 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Ο χρόνος αποστολής των ΕΛΤΑ είναι συνήθως 3-5 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση της παραγγελίας από εμάς στο τοπικό γραφείο ΕΛΤΑ.

 

 

Με πρακτορείο:

Οι αποστολές των παραγγελιών επαρχίας κάτω από 200€ στο  πρακτορείο χρεώνονται με  5€  πλέον φπα 24%, τα έξοδα του πρακτορείου δεν συμπεριλαμβάνονται.

Το πρακτορείο χρεώνει 3-5€ ανά δέμα για την παράδοση  το οποίο επιβαρύνεται ο πελάτης και πληρώνεται κατά την παράδοση των εμπορευμάτων. (οι χρεώσεις του πράκτορα είναι ενδεικτικές και δεν έχουν καμία σχέση με την εταιρεία - ορίζονται από τον πράκτορα αποκλειστικά.)

Απαιτούμενος χρόνος προετοιμασίας 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Ο Χρόνος αποστολής είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση της παραγγελίας στο πρακτορείο.

 

 

Με μεταφορέα:

Απαιτούμενος χρόνος προετοιμασίας 3-5 εργάσιμες μέρες.

Οι αποστολές γίνονται μόνο εντός Αθήνας κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 10:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα.

Οι αποστολές των παραγγελιών εντός Αττικής κάτω από 200€ χρεώνονται με  5€ πλέον φπα 24%.

 

Για παραλαβή στην έδρα:

Οι παραγγελίες για παραλαβή από την έδρα μας δεν έχουν καμία επιβάρυνση.

Απαιτούμενος χρόνος προετοιμασίας 3-5 εργάσιμες ημέρες.

(Για την παραλαβή τους από τον έδρα μας βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει Mail ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή. Μετά την παρέλευση 7 εργάσιμων ημερών μη παραλαβής της, η παραμένουσα παραγγελία δύναται να ακυρωθεί.)

 

Για παραγγελίες εντός της εταιρείας με φυσική παρουσία:

Απαιτούμενος χρόνος προετοιμασίας έως 1 ώρα.

 

Με Courier:

Λόγο της  ιδιαιτερότητας του αντικειμένου οι αποστολές με courier δεν μπορούν να γίνουν αυτοματοποιημένα και να προυπολογιστούν από το σύστημα.

Στην περίπτωση αυτή οι αποστολές μπορούν να γίνουν μόνο με εντολή του πελάτη στα  σχόλια και εφόσον έχει ενημερωθεί για το κόστος από την εταιρεία courier που συνεργάζεται.

Ο τρόπος υπολογισμού των courier γίνεται με συνδυασμό κιλών και όγκου. Για παράδειγμα όταν έχουμε ένα δέμα μεγάλου όγκου αλλά χαμηλών κιλών η χρεώσεις γίνονται με βάση τον όγκο του, και όταν έχουμε ένα βαρύ δέμα αλλά με μικρό όγκο τότε η χρέωση γίνεται με βάση το βάρος.

Τρόπος υπολογισμού όγκου & κιλών:

Μήκος Χ Πλάτος Χ Ύψος /5,000

Παράδειγμα:

Διαστάσεις δέματος  60X40X40 = 96.000/5.000=19.2 KG, σε αυτήν την περίπτωση αν το βάρος του δέματος είναι 10κιλά η χρέωση θα είναι για 19,2 κιλά.

Όσο αφορά τις  χρεώσεις ενημερωθείτε από το courier με το οποίο θέλετε να συνεργαστείτε.

(Για την παραλαβή τους από το Courier στην έδρα μας βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει Mail ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή.)

 

Αποστολές Δεμάτων / Επικινδυνότητα:

Οι αποστολές των δεμάτων γίνονται με κίνδυνο του αγοραστή.

Τα εμπορέυματα συσκευάζονται όσο το δυνατόν με τον καλύτερο τρόπο και επισημαίνοντας τα δέματα με ταινία (ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΝ) έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν σπασίματα. Κατά την αποστολή  με πρακτορεία , ελτά κλπ. τα δέματα αλλάζουν πολλά χέρια μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους, και για αυτό τον λόγο η Eurocosmetica ΜΟΝ. ΕΠΕ δεν ευθύνεται  για τις τυχόν απώλειες ή σπασίματα.